Over mij

Mensen zien groeien door ze op het werk en/of thuis te helpen zaken zo in te richten en organiseren dat ze meer tijd krijgen voor belangrijke en leuke zaken. Dat draagt bij aan hun gezondheid en hun (werk)plezier”

Dat is waar ik blij van wordt.
Zaken waarvan ik altijd dacht dat die logisch en eenvoudig waren, blijken voor de meeste mensen grote uitdagingen. Denk daarbij aan het slim gebruik maken van mogelijkheden van de mailbox, agenda, systemen en methoden om overzicht te creëren en grip te krijgen maar vooral ook te houden! Effectief en efficiënt werken leidt tot een betere gezondheid en meer werkplezier, dat is mijn overtuiging. Jou helpen om de uitdaging aan te gaan is mijn passie. Ik ben er van overtuigd ben dat iedereen het creëren van grip en overzicht kan leren en zo meer uit de zaak én het leven kan halen! Ik zie ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Sue Titulaer Professional Organizer

Eigenlijk is het gek dat we nooit geleerd hebben hoe je moet werken. En dat terwijl het werk zo’n belangrijk deel uitmaakt van ons dagelijkse leven. Toch wordt van ons verwacht dat we dat kunnen. Dat we weten hoe we prioriteiten moeten stellen, hoe we keuzes moeten maken, hoe we onze agenda beheren en hoe we grip kunnen krijgen én behouden. Allemaal organiserende vaardigheden, Organizing Skills, die simpel lijken maar die lastig aan te leren zijn. We spreken dan ook over werkgewoontes. Ik leer jou gezonde, effectieve en efficiënte werkgewoontes. Dat is niet eenvoudig. Ten minste, als je het zelf en alleen moet doen…Daarom ben ik jouw Professional Organizer. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan hier en laat je gegevens achter. Dan neem ik snel met jou contact op.

Kenmerken van mijn werkwijze zijn: pragmatisch, respectvol, volhardend, ondersteunend én met humor. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de effecten van mijn methode merkbaar en meetbaar zijn.

Ervaringsdeskundige

Geloof me, je hoeft je niet te schamen, je bent écht niet de enige. Ik heb dit persoonlijk ook ervaren. Als twintiger heb ik samen met een collega een HR afdeling opgezet en ingericht. Dit was een hele toffe maar ook zeer hectische tijd.
’s Avond doorwerken omdat dat rapport of die notitie af moest. Mijn agenda was een aaneengesloten stroom van in-en externe afspraken. In de weekenden was ik mijn mails aan het bijwerken. Toch bleef ik achter de feiten aanlopen en leverde ik niet het werk en de resultaten die ik graag zou willen leveren en die ik kon leveren. Mijn gezin begon tegen te sputteren en ik kwam tot het inzicht dat ik niet goed bezig was. Ik was chaotisch, niet gefocust en op een gegeven moment ook niet meer te genieten..

Op zoek naar grip en overzicht

Het was van belang dat ik grip en overzicht kreeg. Hiervoor heb ik voor mijzelf een methodiek ontwikkeld en dit in mijn dagelijkse leven verankerd. Dit leidde ertoe dat ik nu effectiever en efficiënter werk. Hierdoor is mijn werkplezier terug en heb ik meer tijd voor leuke zaken. Ik heb mijzelf organizing skills aangeleerd. Geloof me, dat heeft een aantal jaren van experimenteren, vallen en opstaan gekost. Voor mij heeft het gewerkt en samen zorgen we ervoor dat het ook voor jou werkt!
Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als Human Resources Adviseur binnen drie verschillende sectoren. In het HR vak heeft de ontwikkeling van mensen altijd mijn aandacht getrokken. De brede kennis en ervaring die ik heb opgedaan, zet ik in om jou te begeleiden.

Sue Titulaer, moeder, echtgenote en levensgenieter

Naast Professional Organizer manage ik een huishouden met 3 mannen. In mijn vrije tijd maak ik graag stedentrips en bezoek ik regelmatig concerten en festivals. Tijd vrij maken om bij te praten met vrienden en vriendinnen vind ik erg belangrijk. Ook kan ik genieten van een lange wandeling. Heerlijk om onder het genot van een muziekje het hoofd lekker leeg te maken.


Contact
Organizing Skills
info@organizingskills.nl
06-22477280
Volg mij op:

KVK:  80438458
BTW: NL003441407B92

Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring