Meer doen in minder tijd

Wil jij ook meer doen in minder tijd én zowel zakelijk als persoonlijk groeien? Dat kan!
Ik leer je hoe!

Op de werkplek

We starten samen op jouw werkplek en lopen stapsgewijs door de huidige manier van verwerken van informatie, spullen, digitale en papieren documenten en de werkgewoonten. Zo nemen we bijvoorbeeld de manier waarop jij nu werkt met jouw mail en agenda onder de loep. Daarna gaan we gaan organiseren en structureren. Dat betekent keuzes maken. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Daar help ik jou bij. Ook zorg ik ervoor dat jij de nieuwe werkwijze de rest van je leven kunt blijven volgen voor een blijvend resultaat. Zo heb je deze investering in een mum van tijd terugverdiend! Kijk snel hier voor meer informatie!

Gezonder, effectiever, efficiënter en leuker werken!

Ben je ondernemer of professional en wil je zelf gezonder, effectiever, efficiënter en leuker werken of gun je dat jouw medewerkers? Wil jij meer doen in minder tijd? Of wil je dat jouw medewerkers meer doen in minder tijd? Mijn passie is om jou en jouw collega’s te leren hoe je duurzaam gezonder, effectiever, efficiënter én leuker werken! Het is namelijk mogelijk en ik help jou daarbij!

De weg naar duurzame effectieve en efficiënte werkgewoontes

Mijn werkwijze is gebaseerd op een totale en duurzame aanpak van jouw werkgewoontes. We bepalen samen hoe je die kunt verbeteren. Wanneer je je werkgewoontes kan verbeteren, dan zal je daar je leven lang plezier van hebben. Daarom werken we in het begin intensief samen om ervoor te zorgen dat je alle tools hebt om je nieuwe werkgewoontes uit te voeren. Het verbeteren van een gewoonte, dus ook een werkgewoonte, heeft namelijk tijd nodig. Daarom houd ik gedurende langere tijd contact met jou en sturen we samen bij indien nodig. Dat is de sleutel tot succes en duurzaam werkplezier!
Kenmerken van mijn werkwijze zijn: pragmatisch, respectvol, volhardend, ondersteunend én met humor. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de effecten van mijn methode merkbaar en meetbaar is. Daarom maken we ook daar afspraken over.

duurzaam werkplezier
Contact
Organizing Skills
info@organizingskills.nl
06-22477280
Volg mij op:

KVK:  80438458
BTW: NL003441407B92

Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring