Gezonder effectiever en efficiënter werken

Ik leer ondernemers en professionals gezonder, effectiever én efficiënter werken

Of je nu voor jezelf werkt of in loondienst werkt, je hebt een prachtig vak geleerd maar je hebt nooit geleerd hoe je je werk het beste kan plannen en organiseren.

Zo hebben we in de huidige maatschappij last van “infobesitas”. Geen zwaarlijvigheid maar informatieovervloed. Hier kan je letterlijk ziek van worden. Als je dit wil voorkomen en leuker, gezonder, effectiever en efficiënter wil werken, lees dan snel verder!

leer gezonder effectiever en efficiënter werken

We hebben niet geleerd hoe we met een constante tsunami aan informatie om moeten gaan. Zo weet je bijvoorbeeld niet hoe je deze informatiestroom kunt stroomlijnen en beheersen. Met als gevolg dat je vastloopt in het verwerken en waardoor de nodige acties uitblijven. Het is een nieuwe ziekte, met klachten als vermoeidheid, slaaptekort en concentratieproblemen. Naarmate dit langer aanhoudt, werk je niet meer gezond en vind je je werk niet meer leuk en volgt een burn-out.

Trainingen voor timemanagement worden ingezet, taken worden tijdelijk herverdeeld, er wordt een extra kracht ingehuurd….Allemaal pleisters op de wond die slechts kort merkbaar zijn. Bij deze oplossingen wordt namelijk niet gekeken naar verbetering van de werkgewoonten. Het gaat om investeringen die niets tot weinig opleveren.

Samen aan de slag met een meer effectieve en efficiënte werkwijze

Samen starten we met een vrijblijvend persoonlijk mogelijkhedengesprek. Hierin bespreken we waar je tegen aan loopt in het organiseren van jouw werk. Ook kijken we naar jouw werkgewoontes. Zo kijken we daarbij samen naar hoe gezond, effectief en efficiënt jij werkt.

Wanneer jouw agenda één aaneengeregen afspraak is, jouw mailbox meer dan 20 ongelezen mails bevat en jij iedere werkdag uren te kort komt, kan ik jou zeker helpen.
Ik leer jou namelijk hoe jij jouw werkgewoonten effectiever en efficiënter toe kunt passen waardoor je gezonder en leuker werkt. We houden gedurende een langere periode regelmatig contact zodat jouw werkgewoontes in jouw systeem en dagelijks routine worden “ingebakken” voor een blijvend resultaat.

Op basis van het mogelijkhedengesprek maak ik een persoonlijk OrganizingPlan voor jou. In dat plan is opgenomen wat jouw doelen zijn, hoe we die gaan bereiken én behouden. En we kijken we samen ook wat daarvoor nodig is. Hierdoor ontstaat een maatwerkpakket voor jou.

Als professional Organizer leer ik jou hoe je gezonder, effectiever en efficiënter kunt werken

Maatwerk leidt tot structureel resultaat

Uit onderzoek blijkt dat een medewerker gemiddeld één uur per dag kwijt is met het zoeken naar verkeerd opgeborgen informatie en materialen. Daarbij kunnen we veel tijdwinst behalen op effectiever en efficiënter werken met met e-mail en goede werkgewoontes. Een investering van één dag levert binnen één maand al voordeel op. Je hebt namelijk meer beheersing over tijd, ruimte en energie. Doordoor ben je veel beter in staat om prioriteiten te stellen, grenzen aan te geven en beter te delegeren. Hierdoor ervaar je minder stress en werkdruk.

Dit zijn voorbeelden van concrete resultaten:
Structureel overzicht over en grip op jouw mailbox en digitale documenten
Facturatie en offerteproces is op orde
Mails worden altijd tijdig verwerkt en je hebt grip op evt. opvolging
Structureel grip op jouw agenda en je verdeelt je tijd effectief over de werkdag
Je bent altijd goed voorbereid op afspraken
Je weet wanneer je te veel werk hebt en wat je daaraan kan doen
Jouw werkgewoonten zijn structureel effectief en efficiënt
Je leert hoe je snel een eenvoudig prioriteiten kan stellen

Totaal maatwerkpakket voor een snel, merkbaar en blijvend resultaat

In dit pakket optimaliseren wij jouw fysieke & digitale werkplek én jij leert effectieve en efficiënte werkgewoontes aan. We houden gedurende langere periode regelmatig contact zodat jouw werkgewoontes in jouw systeem en dagelijks routine worden “ingebakken” voor een blijvend resultaat.
Hierdoor kun jij zakelijk én persoonlijk groeien zoals jij dat wil! Want wanneer je grip en overzicht hebt, geeft dit ook meteen rust in je hoofd. Daardoor wordt je creatiever en productiever en houdt je tijd over!

Stap voor stap aan de slag met gezonder, effectiever en efficiënter werken

Dat kan natuurlijk ook! Hierbij gaan we aan de slag met één van bovenstaande onderdelen. Afhankelijk van jouw behoefte kunnen dit natuurlijk ook andere aspecten zijn. Je zult merken dat je snel meer grip krijgt en meer tijd overhoudt voor andere zaken.

Neem nu de eerste stap in de goede richting!

Onder het genot van een kop koffie, vertel ik jou wat de mogelijkheden zijn. Klik hier voor een vrijblijvend mogelijkhedengesprek.

Neem contact op voor een mogelijkhedengesprek onder het genot van een kop koffie
Contact
Organizing Skills
info@organizingskills.nl
06-22477280
Volg mij op:

KVK:  80438458
BTW: NL003441407B92

Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring