Effect van efficiënter en effectiever werken

Hier kun je lezen over de bewezen effecten en resultaten van de inzet van een Professional Organizer en over ervaringen van klanten die jou voor gingen bij Organizing Skills.

Klantervaringen
Mensen die ik heb geholpen met methoden en instrumenten om effectiever en efficiënter te werken, zijn weer bevlogen medewerkers en zijn productiever dan ooit! Ze geven hun inspiratie weer door aan hun collega’s. Privé en werk zijn beter in balans.

Anne is twee jaar geleden gescheiden, heeft twee tieners én een eigen praktijk in huis.
“Ik heb de hulp ingeschakeld van Sue omdat ik samen met mijn nieuwe partner een huis had gekocht. Ik heb al mijn spullen uit mijn oude woning meegenomen. Ook de spullen die mij herinnerden aan mijn scheiding. Ik had niet de energie en tijd om zaken voor de verhuizing uit te zoeken.

Uiteindelijk heb ik de moed verzameld en Sue gevraagd om mij te begeleiden bij het organiseren van mijn spullen. Het bleek niet zomaar een opruimklus. Het bleek dat ik ook zaken emotioneel moest loslaten en daar heeft Sue mij heel goed in begeleid. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Ook maanden nadat we de alles georganiseerd hebben, is het resultaat nog steeds zichtbaar en merkbaar: Ik voel mij veel beter en heb daardoor meer energie, tijd én zin om leuke dingen te doen met de kids en mijn nieuwe partner!”

Onderzoek
De universiteit van Tilburg heeft onderzoek gedaan naar de lange termijn effecten van de inzet van een Professional Organizer. Uit het onderzoek komt naar voren dat 71% van de oud-deelnemers aan de Get Organized Thuis Training® aangeeft dat zij sinds deze training beter in staat zijn keuzes te maken.

Ook komt uit de interviews naar voren dat cliënten een andere aanpak leren voor wat betreft hun opruimgedrag. Men leert dat men beter eerst spullen kan categoriseren voordat men op zoek gaat naar een geschikte plaats hiervoor. Een derde leerervaring die men opdoet, is dat men zich meer bewust is van het belang van het creëren van een vaste plek voor spullen.

72% Van de oud-cliënten geeft aan dat hun spullen sinds de Get Organized Thuis Training® een duidelijker vaste plek hebben gekregen. De resultaten van het onderzoek suggereren dat bovengenoemde leerervaringen leiden tot een gedragsverandering die op de lange termijn merkbaar is. Zo geeft 84% van de oud-deelnemers aan de Get Organized Thuis Training® aan dat hun gedrag naar aanleiding van deze training is veranderd.
De resultaten van het onderzoek laten eveneens zien dat deelname aan de Get Organized Thuis Training® in enige mate effect lijkt te hebben op de kwaliteit van leven. De indruk bestaat dat men sinds de training een beter overzicht heeft over de spullen, waardoor men meer geniet van de eigen leefomgeving.

Contact
Organizing Skills
info@organizingskills.nl
06-22477280
Volg mij op:

KVK:  80438458
BTW: NL003441407B92

Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring