Effecten en resultaten

Hier lees je ervaringen van klanten die jou voor gingen bij Organizing Skills.

Klantervaringen
Mensen die ik heb geholpen met methoden en instrumenten om effectiever en efficiënter te werken, zijn weer bevlogen medewerkers en zijn productiever dan ooit! Ze geven hun inspiratie weer door aan hun collega’s. Privé en werk zijn beter in balans.

Ervaring van Marc Nielen, Accountant bij Bol Adviseurs, met Organizing Skills op het werk:
Ik ben erg tevreden met mijn ontwikkeling en de voortgang gedurende het traject. Het traject heeft voldaan aan mijn verwachtingen. De combinatie van theorie en praktijk (trainingsdagen en reviews) is prettig. De theoretische stof is gericht op mijn persoonlijke situatie en dat is fijn. Ik heb een manier van werken aangeleerd waardoor ik nu een meer gezonde balans heb tussen werk en privé.

De kracht van het traject zit voor mij in het feit dat ik het geleerde meteen in de praktijk heb kunnen gebruiken. Ik heb geleerd om alles uit mijn hoofd te halen en vast te leggen. Uiteraard is dit een kwestie van blijven doen en het heeft tijd nodig om een echte gewoonte te worden. Ik heb nu alle tools en kennis die daarvoor nodig zijn. Daarbij heb ik nog twee contactmomenten met Sue het komende half jaar en ik kan haar altijd bellen. Daardoor heb ik het vertrouwen dat dit goed gaat komen.

Contact
Organizing Skills
info@organizingskills.nl
06-22477280
Volg mij op:

KVK:  80438458
BTW: NL003441407B92

Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring