burn-out, ziek, voorkom, chaos
georganiseerd

Ziekte kun je helaas niet altijd voorkomen. Maar wist je dat je door chaos op het werk ziek kan worden? Als de dingen om je heen niet helder geordend en georganiseerd zijn, leidt dit tot stress. Stress heeft een grote invloed op jouw gezondheid.
Wanorde en achterstanden (administratief bijvoorbeeld) kunnen leiden tot psychische en lichamelijke klachten, ook wel burn-out genoemd. Je hoofd zit vol en je hebt steeds minder grip op je dagelijks handelen. Iedere dag voelt als een gevecht waarbij je probeert alles in goede banen te leiden maar het lukt niet. Je verliest, tijd en energie en geld. Onderkenning en adequate aanpak kunnen veel ellende en kosten voorkomen.

“Om hulp vragen is geen teken van zwakte, maar een kenmerk van zelfinzicht”

Het goede nieuws is dat wanneer je jezelf herkent in dit verhaal, ik je kan helpen. Samen brengen wij voor eens en altijd structuur in de chaos zodat jij weer grip hebt op de zaken en niet andersom.
Wil jij graag weten hoe het gesteld is met jouw organiserende vaardigheden oftewel organizing skills? Vul dan de checklist is op deze site.

Samen bepalen we wat we gaan doen om voor eens en altijd orde in de chaos te scheppen. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Ik begeleid, stuur en coördineer jou zonder te oordelen. Wanneer de orde is hersteld, help ik jou ook om de periode daarna de nieuwe situatie vast te houden. Alleen zo kun je bereiken dat het resultaat voor eens en altijd behouden blijft.

Je leert een werkwijze die ervoor zorgt dat jij rust hebt in jouw hoofd en lijf. Stress en chaos op het werk behoren tot het verleden. Daarbij is de werkwijze inzichtelijk en transparant voor jouw medewerkers of collega’s. Hierdoor kun je makkelijker en sneller zaken overdragen.

Neem actie en voorkom dat je ziek wordt door chaos!
Herken je je in dit verhaal? Wacht dan niet langer en voorkom dat je ziek(er) wordt.

Ik help jou om voor eens en altijd overzicht, grip en rust in jouw hoofd te krijgen. Dit kan heel simpel door mij een appje te sturen 06-22477280 of je via het contactformulier. Ik neem dan binnen twee werkdagen contact met jou op.